whatsapp ons

Meerpuntsluitingen

Cilinderbediend

Meerpuntsluitingen worden veelvuldig toegepast in houten-, kunststof- en aluminium kozijnen . Het zeer grote assortiment van Meerpuntssluitingen zorgt ervoor dat er bijna altijd een geschikte meerpuntssluiting gevonden kan worden voor zeer diverse toepassingen.

Meerpuntsluitingen worden veelvuldig toegepast in houten-, kunststof- en aluminium kozijnen . Het zeer grote assortiment van Meerpuntssluitingen zorgt ervoor dat er bijna altijd een geschikte meerpuntssluiting gevonden kan worden voor zeer diverse toepassingen.

De Meerpuntssluitingen met pennen worden toegepast in verschillende kozijnen. Dit type komt meer voor in oudere kozijnen dan in nieuwere types. Deze Meerpuntssluitingen hebben onder en boven penschoten, deze schoten worden bediend door twee omwentelingen van de sleutel. Meerpuntssluitingen met pennen kenmerken zich door een hoge warmtewerend- en dichtheid. De ronde stalen pennen verhinderen het uitheffen van de deur en bemoeilijken inbraak-pogingen. De bovenzijde van de voorplaten kunnen afgekort worden zodat de meerpunts-sluiting geschikt is voor uw deurhoogte.

De Meerpuntssluitingen met haken worden voornamelijk toegepast in kunststof kozijnen, Maar ook in houten en aluminium kozijnen. Deze Meerpunts-sluitingen hebben onder en boven haakschoten, deze schoten worden bediend door twee omwentelingen van de sleutel. De Meerpunts-sluitingen hebben zwenkhaken die het uit elkaar drukken van het kaderprofiel en deurvleugel voorkomen. De zwenkhaken verhinderen het uitheffen van de deur en bemoeilijken inbraak-pogingen. De bovenzijde van de voorplaten kunnen afgekort worden zodat de meerpuntssluiting geschikt is voor uw deurhoogte.

De Pen/Haak  Meerpuntssluitingen worden voornamelijk toegepast in kunststof en aluminium kozijnen. Deze Meerpunt-ssluitingen hebben onder en boven pen- en haakschoten, de penschoten sluiten automatisch als dagschoten en de haakschoten worden bediend door twee omwentelingen van de sleutel. De Meerpuntssluitingen hebben twee extra geveerde dagschoten/ penschoten welke de deur bij het dichttrekken al vergrendelen. De zwenkhaken zorgen voor optimale veiligheid. De bovenzijde van de voorplaten kunnen afgekort worden zodat de meerpuntssluiting geschikt is voor uw deurhoogte.

De Meerpuntssluitingen met rolnokken/padnokken worden voornamelijk toegepast in kunststof kozijnen. Deze Meerpunts-sluitingen hebben onder en boven rolnokken, deze rolnokken worden bediend door twee omwentelingen van de sleutel. Deze Meerpunts-sluitingen hebben rolnokken die bijzonder lichtlopend zijn en onderhoudsarm. De paddestoelnokken hakken zich achter de sluitkom, wat de inbraakwerendheid verhoogd. De bovenzijde van de voorplaten kunnen afgekort worden zodat de meerpunts-sluiting geschikt is voor uw deurhoogte.

Krukbediend

U dient ten allen tijden de kruk eerst omhoog te doen voor dat u de sleutel kan omdraaien.
Dit geld alleen voor de krukbediende sloten.
Bij de cilinderbediende sloten hoeft u alleen maar de sleutel om te draaien.

Een Krukbediende Meerpuntssluiting wordt voornamelijk toegepast bij achterdeuren. De Krukbediening kan worden toegepast wanneer een deurkruk aan beide zijdes gemonteerd is. Krukbediende Meerpuntssluitingen hebben de volgende drie standen:
1- Vergrendelen
2- Ruststand
3- Ontgrendelen/Blokkering met Sleutel

De Meerpuntsluitingen Krukbediend kunnen worden geleverd met Penschoten, Haakschoten, Rolnokken of een combinatie van schoten. Hieronder vindt u de verschillende Krukbediende Meerpuntssluitingen .

Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn vragen wij u om het formulier van de meerpuntssluitingen compleet  in te vullen. Als het mogelijk is een aantal foto’s erbij. Wij kunnen bijna elk type slot leveren van elk merk. Ongeacht of u nu een houten/aluminium/kunststof kozijn heeft. Uiteraard kunnen wij ook normale dag en nacht sloten leveren. Stuur ons gerust een foto en wij gaan ermee aan de slag.

    Vragenlijst meerpuntsluiting

    HakenPennenRolnokkenPaddenstoel nokkenSchotenHaken en pennenAnders..
    BEL ME NU
    +
    Bel mij!